Trainingen/Sportmassage

 

Zoals jullie op mijn voorpagina hebben kunnen lezen ben ik bewegingsagoog en gediplomeerd KNMV Motorsporttrainer en gediplomeerd Sportmasseur.
Mocht je interesse hebben om van onderstaande mogelijkheden gebruik te maken neem dan geheel vrijblijvend eens met mij contact op om hierover van gedachten te wisselen.  Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-51871093.

 

MX Training:

Motorsport is 1 van de zwaarste sporten ter wereld. Doordat ikzelf de sport nog steeds uitoefen weet ik wat er allemaal bij komt kijken om dit goed uit te oefenen en kan ik je helpen bij de  verbetering van je techniek maar ook zoals je onderstaand ziet bij je fysieke gesteldheid. Als zelfstandig trainer maar ook als verenigingstrainer bij MC Deurne en vanuit mijn opleiding als Bewegingsagoog heb ik ondanks mijn jonge leeftijd al veel ervaring opgedaan die ik graag met je wil delen om samen verder te komen.

 

Sportmassage:

Met sportmassage kunnen we de vermoeidheid als gevolg van trainingen of wedstrijden verminderen. We gaan de afvalstoffen die in je lichaam zitten die de vermoeidheid veroorzaakt bestrijden waardoor je sneller hersteld. Sportmassage helpt je lichamelijk te ontspannen en maakt je weer sneller klaar voor de volgende training of wedstrijd.