Sportvoedingproducts

 

In 2015 ga ik de onderneming Sportvoedingproducts overnemen.  Het betreft een onderneming welke zich gespecialiseerd heeft in verkoop van sportdrank en sportvoeding van enkele bekende merken.  Ikzelf gebruik dit ook, maar ook een rijder als bijvoorbeeld Hans Vogels rijdt ermee om de Dakar Rally goed te doorstaan.
In de sport zijn deze producten als aanvulling op je eigen voeding vaak onontbeerlijk voor een beter herstel of uitoefening van de sport zelf.

Sportvoedingproducts bevordert en ondersteunt topprestaties. Onze producten ondervangen alle onderdelen van sportieve inspanning, van fitness tot wedstrijdgeoriënteerde prestatiesport. Of u nu voor de hobby sport of professioneel bezig bent, bij sportvoedingproducts bent u op het goede adres. Sporters waarderen de uitstekende smaken en het feit dat de producten bijzonder goed te verdragen zijn, met name ook tijdens zware lichamelijke inspanningen.

Natuurlijk kun je me bellen voor persoonlijk advies. Mijn telefoonnummer is 06-51871093
Ook kun je eens kijken naar de website en als je wilt daar al rechtstreeks bestellen. Je vindt deze onder www.sportvoedingproducts.nl