Nieuws

 

Heerde 01-03-2015

Op 1 maart had ik dan mijn eerste wedstrijd voor het NK mx 1 wat mogelijk werd gemaakt door mijn sponsoren Van de Laar Racing, Toon optiek, FHT Perslucht BV , Fysiotherapie Rinus Louwers, BMJ Products,  C.M.B. , Auto Allround en  Motul .
Ik had er zin in en heb er ook hard voor gewerkt.

De tijdtraining

Ik had niet meer op deze  baan gereden vanaf mijn 9e jaar dus had besloten om de eerste ronde rustig te rijden zodat ik wist hoe de baan er bij lag . De tweede ronde zette ik aan en zette meteen de eerste tijd neer. Toen ik de derde ronde reed ging het mis. Ik schoot met mijn voet van de pedaal af en meteen daarna kwamen er een aantal diepe gaten waardoor ik van de motor geslingerd werd. En ging dus onderuit. Ik had wel last van de klap maar ben weer op de motor gegaan en heb rustig mijn ronden gereden. Maar doordat de baan steeds beter werd kwamen ze over mijn tijd heen en werd ik achtste van de 34. Door de klap heb ik zelf geen snelle ronden meer kunnen zetten. Op zich was dat niet slecht  en genoeg voor op de eerste rij van het starthek te staan.

Toen ik terug kwam ben ik mijn kleren uit gaan doen en toen bleek ik een flinke wond in mijn bil te hebben, door waarschijnlijk de voetsteun van mijn motor. Bij de EHBO hebben ze deze zonder verdoving gehecht omdat ik anders naar het ziekenhuis moest en dan zeker niet meer kon rijden. Helaas kreeg ik na het hechten steeds meer pijn waardoor ik toch niet meer heb kunnen rijden.

Balen en een slecht begin van het seizoen.

Spanje 2015

Op zaterdag ben ik met Huub de fotograaf van mc. Deurne met het vliegtuig naar  Girona vertrokken.Ons Pap was al met een heel aantal andere  aangekomen met bussen waar de motors inzaten.

Ook was er een trainer meegegaan. Antoon van der Linden.We zijn van zondag tot en met vrijdag met 11 rijders naar verschillende banen gegaan.  Alleen op woensdag hadden we een rustdag. Toen heeft Huub nog mooie foto’s van ons allemaal op het strand gemaakt wat dicht bij het hotel was.

We hebben minder moeilijke banen zoals Sant Celonie  gehad maar ook moeilijkere  banen zoals Bellpuig  gehad.  Het weer was super en ook het rijden ging prima deze week.
Het was echt een top week.